DEK plus der Deckentisch von RINGER

Ploča za betoniranje DEKplus

Bez kompromisa na gradilištu.

Značajke proizvoda

> Izvedba

 • Veličina ploče za betoniranje 5,40 x 2,25m (12,15m²) / 5,40 x 1,80m (9,72m²)
 • do 50 cm debljine ploče u skladu s područjem 7 prema DIN 18202
 • do 70 cm debljine ploče u skladu s područjem 6 prema DIN 18202

  >  Robustan i izdržljiv

  • Pocinčani okvir s posebnom zaštitom rubova
  • Plastificirana oplatna ploča 15mm
  • Integrirani plastični štitnici koji štite ploče oplate prilikom sklapanja 

  > Ušteda vremena i troškova

  • > 33% brže oplaćivanje u usporedbi s klasičnim pločama za betoniranje
  • > 50% niži troškovi u slučaju obnove u odnosu na klasične ploče za betoniranje
  • > 60% niži troškovi transporta u usporedbi s klasičnim pločama za betoniranje

  > Ušteda prostora

  • niska visina - samo 12 cm
  • na jedan kamion može se postaviti do 480 m² površine oplate s priborom
  • glava za prijenos oplate je dimenzionirana za podizanje do 5 ploča istovremeno

  > Izvrsna kompatibilnost

  • kompatibilna sa sustavima AluDEK i AL2000
  • stropna oplata AluDEK može se montirati izravno na ploču za betoniranje s odgovarajućim adapterima bez potrebe za dodatnim podupiranjem
  • manje površine se lako oplaćuju punilima debljine 21 ili 27 mm, koja se postavljaju na potporne elemente AluDEK sustava

  > Najviša razina sigurnosti

  • sigurnosni elementi mogu se ugraditi praktički bez upotrebe alata
  • integrirana kontinuirana bočna zaštita

  Oplaćivanje bez kompromisa


  DEKplus postavlja nove standarde na području kompatibilnosti, učinkovitosti i ekonomičnosti gradnje.

  Naš novi oplatni sustav DEKplus razvijen je za učinkovit rad na gradilištu. Cijeli sustav je pomno osmišljen i napredan u dizajnu, a sva sistemska rješenja savršeno su usklađena s našim postojećim stropnim pločama. Osim toga, DEKplus također ima pažljivo osmišljena sigurnosna rješenja.

  Maksimalna površina DEKplus ploče za betoniranje je 12,15 m², a visina ploče je samo 12 cm. Sve to omogućuje izuzetno racionalan rad, brzo oplaćivanje i znatno niže troškove transporta.

   

  DEKplus - brzo, jednostavno i čisto

   

  Ukupna visina ploče za betoniranje i raster pojedinih elemenata savršeno odgovaraju elementima sustava AluDEK i AL2000. Osim toga, moguće je lako oplaćivati preostale manje površine (kutne površine, rubovi,...) s punilima koja se postavljaju na potporne elemente. U sustav su integrirana brojna sigurnosna rješenja i dodaci koji osiguravaju najvišu razinu sigurnosti u svim fazama izgradnje.

   

   

  Ušteda prostora zahvaljujući maloj visini ploče za betoniranje.
  Visina konstrukcije od samo 12 cm omogućuje prijevoz do 480 m2 oplate na jednom kamionu. U većini slučajeva takva površina oplate je dovoljna za jedno gradilište.

  Iznimno okretno podizanje omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje ploča za betoniranje. Dizajniran je da se lako i brzo kreće između podupirača i osigurava iznimno učinkovit rad.

  DEKplus okviri dizajnirani su na način da se svi dodatni elementi mogu montirati na okvir bez upotrebe alata. Sigurnosni elementi, nosači i ostali dodaci mogu se brzo postaviti i ukloniti u bilo kojem trenutku. Beskompromisno jamstvo sigurnosti i udobnosti na radu.

  Stropna oplata koja ne poznaje kompromise

  Sve komponente se mogu ugraditi i ukloniti bez alata. Dodatne komponente kao i sigurnosne komponente rješavaju se unutar samog sustava.

   

  Glava DEKplus sustava prikladna je za korištenje na svim standardnim podupiračima s prednjom pločom veličine do 150 x 150 mm. Glava se jednostavno postavlja, zakreće se u oba smjera, a rad se može sigurno obavljati s površine poda.

  Ploča za betoniranje DEKplus jednostavno se kombinira s elementima sustava AluDEK i AL2000.

  Male površine (kutovi, rubovi i sl.) lako se zatvaraju potpornim elementima AluDEK sustava i punila debljine 21 ili 27 mm. Nosivi elementi se lako postavljaju bez upotrebe alata.

  O sigurnosti se također izuzetno brine. DEKplus sustav je kompatibilan s drugim Ringer rješenjima. Sigurnosne konzole i ograde jednostavno se postavljaju u pripremljene otvore u profilu oplate. Nema potrebe za korištenjem alata.

  Platforme s ugrađenim bočnim zaštitnim ogradama mogu se jednostavno i brzo montirati na DEKplus ploču za betoniranje. Montaža je brza i jednostavna, a rad na ploči siguran i udoban.

  Izvedba ruba ploče koja se betonira je jednostavna i brza. Spojnice se jednostavno postavljaju na DEKplus ploču za betoniranje. Mogu se postaviti bilo gdje na profilu ploče.

  Video

  Preuzimanja

  Back to top