Nova dogradnja bolnice

u Grazu, Austrija

Informacije o projektu

Godina završetka: 2019
Država: Austrija
Područje stručnosti: bolnica ​​​​​​​
Primjena: zid, pod

Proizvodi u uporabi

Alu Master Steel Master​​​​​​​ Platforma za penjanje 3S platforma PAX DEK2000​​​​​​​ Transportni kontejner​​​​​​​ Paleta za slaganje​​​​​​​

 

Strukturna provedba započela je u listopadu 2018. godine, a svrha joj je značajno poboljšanje trenutno nezadovoljavajućeg urbanog razvoja i arhitektonske situacije. Sveukupna izgradnja trajat će 3,5 godine, a uključivat će novu zgradu u Marschallgasse i Kosakengasse, kao i dogradnju na sjevernoj strani i bolničkom prstenu. Osim toga, operacijske dvorane bit će u potpunosti obnovljene.

RINGER je isporučio materijal za realizaciju sjeverne dogradnje. Gradilište je upotpunjeno našim pouzdanim sustavima zidnih oplata Master. Osim Alu Master i Steel Master elemenata, korištene su i platforme za penjanje i 3S platforme te naša PAX oplata stupa. Zahvaljujući novoj stropnoj oplati DEK2000, ušteđeno je znatno vrijeme prilikom oplaćivanja stropa. Do završetka sjeverne dogradnje krajem 2019. godine oplaćeno je 4.420 m² zidne površine. Vrijednost materijala na gradilištu iznosila je oko 850.000 eura.

< natrag​​​​​​​

Back to top