Ringer Baustelle

Ringer je osmislio savršena rješenja za skele i oplate za izgradnju novog kampusa u Voecklabrucku.

Kao povijesni grad, Regensburg privlači brojne putnike i turiste te je jedna od top lokacija u Bavarskoj. Međutim, nedostajala je inovativna ideja kada je riječ o samom življenju. Apartmani Marina Regensburg spoj su udomaćenosti kao u vlastitom apartmanu i hotelske udobnosti.

Između veljače 2019. i kolovoza 2020. „Kirchenwirt“ u Muensteru u potpunosti je obnovljen u stambeni kompleks. RINGER je isporučio zidne oplate i dodatni pribor.

 

Ekološka osviještenost mijenja društvo. Povećane prometne gužve i transport dovode do sve zagađenijih površinskih voda koje je potrebno pročistiti u spremnicima za pročišćavanje otpadnih voda.

Bolnica Milosrdne braće u Grazu pretvorena je u centar za kirurgiju s velikim Odjelom za internu medicinu. Do 2025. godine bolnica će biti podvrgnuta strukturnim proširenjima, obnovi i modernizaciji.

Ekološka osviještenost igra sve važniju ulogu u društvu. Naglasak je na prirodnim obnovljivim izvorima energije koji utiru put zdravoj budućnosti.

Savršene krivine za spremnik za gnojovku zahvaljujući zakrivljenom limu Ringer. U poljoprivredi se gnojovka koristi kao važno gnojivo zbog visokog udjela dušika, fosfora i kalija.

 

Povijesno značajan i velik kompleks poput dvorca Hohenwerfen ne zahtijeva samo posebna rješenja za zadatke vezane uz obnovu već i pouzdane skele!

Dobe vijesti za ljubitelje roštilja. Weber gradi u Seiersberg-Pirki novu trgovinu Weber Original Store s „Grill“ akademijom i restoranom.

 

 

Zimski turizam cvjeta i raste, osobito posljednjih godina. Hotel Katschberg proširivanjem je ispunio sve veću potražnju.

 

Back to top