Ringer Baustelle

Ringer je osmislio savršena rješenja za skele na 51.200 m2 velikom kompleksu RIO-Kantrida u Rijeci. 

Tvrtka Jadran-galenski laboratotij je na Svilnom razširila svoje proizvodne i laboratorijske kapacitete, a kod same gradnje sudjelovao je naravno i Ringer sa svojom opremom.

Luksuzni LIOQA Resort s pet zvjezdica smješten je na zapadnoj obali otoka Ugljana u zadarskom akvatoriju, a svaka od 21 moderne vile ima pristup moru i privatnoj marini.

 

Gradnja stambenih zgrada u Zagrebu i okolini odvija se u velikom tempu. U Dubravi smo sudjelovali kod gradnje moderne stambene jedinice.

Velika Gorica dobiva nove stambene kapacitete. Moderni stanovi na odličnoj lokaciji odličan su izbor kako za mlade obitelji, tako i za one malo starije. Graditelj je modernu, kvalitetnu i brzu gradnju uspio postići sa upotrebom najkvalitetnije Ringer opreme.

Ekološka osviještenost igra sve važniju ulogu u društvu. Zato je u naselju Desinić došlo do izgradnje uređaja za biološko pročišćavanje otpadnih voda koji se koristi za biološko pročišćavanje sanitarno-fekalnih otpadnih voda.

Hotel Kvarner Palace ušao je u investiciju od koje očekuje znatno produženje turističke sezone. Poreg glavne zgrade hotela gradi se i depandansa sa 5 zvjezdica.

 

Back to top