Novosti i objave

Snimci ​​​​​​​

 

Pokretne skele su prisutne u svim vrstama visinskih radova. Pokretna skela je pažljivo osmišljena konstrukcija koja kombinira sigurnost, funkcionalnost i iznimnu prilagodljivost pri radu na visini. Pokretna skela sastoji se od različitih komponenata koje utječu na njenu funkcionalnost. U nastavku ćemo vam brzo predstaviti nekoliko prednosti i karakteristika Ringer pokretnih skela.

Plan opaživanja ima izuzetan utjecaj na tijek radova na gradilištu. S kvalitetnim planom opaživanja olakšava se proces postavljanja oplatnih sustava.

Rivestop je sustav za hermetičko brtvljenje otvora u betonu koji nastaju na mjestu spajanja oplatnih sustava. Rivestop omogućuje brtvljenje otvora na jednostavan i brz način, a moguće je brtvljenje do 420 otvora u samo jednom satu

Oplata je ključni dio građevinskog procesa koji se koristi za oblikovanje betonskih konstrukcija kao što su zidovi, stupovi, ploče i temelji. Ona ima značajnu ulogu u osiguravanju stabilnosti, izdržljivosti i sigurnosti betonskih objekata. U nastavku ćemo pokazati neke ključne činjenice zašto je oplata toliko važna za kvalitetnu i uspješnu gradnju.

Modernu gradnju srednjih i velikih objekata praktički je nemoguće zamisliti bez upotrebe dizalica. Uz pomoć dizalica možemo smanjiti broj radnika na gradilištu, osigurati lako i brzo premještanje velikih tereta, građevinskog materijala,... Ali šta učiniti kada korištenje dizalice nije moguće?

Kada se radi o odluci između kupovine ili najma građevinske skele, postoje razni faktori koje treba uzeti u obzir. Važno je procijeniti prednosti i nedostatke svake opcije kako biste donijeli informiranu odluku. U nastavku ću navesti neke od glavnih čimbenika koje trebate razmotriti pri odlučivanju o kupovini ili najmu građevinske skele.

Oplate su ključni elementi u građevinskom procesu i vrlo su važne za sigurnost i stabilnost građevine. Međutim, oplate također treba održavati kako bi se osiguralo da će trajati dugo vremena i da će biti sigurne za uporabu. U ovom članku ćemo pružiti savjete o tome kako održavati oplate.

Građevinska skela je privremena konstrukcija koja omogućava radnicima pristup visokim mjestima i olakšava izvođenje građevinskih radova. Građevinska skela mora biti kvalitetna i u skladu sa svim aktuelnim normativima. Građevinske skele moraju svim radnicima osigurati sigurno okruženje tijekom njihovog rada. U nastavku ćemo vam opisati nekoliko ključnih sigurnosnih mjera koje treba poduzeti prilikom korištenja građevinskih skela.

Back to top