Čekanju je konačno došao kraj!

Bauma se vratila

26. – 30. listopad 2022. / dvorana B3/339

Od 26. do 30. listopada 2022. u Münchenu će se održati vodeći svjetski sajam građevinskih strojeva, strojeva za građevinske materijale, strojeva za rudarstvo, građevinskih vozila i građevinske opreme. RINGER će biti prisutan u dvorani B3, izložbeno mjesto 339, te će se tamo uživo predstaviti potpuno novim konceptom sajmova.

Fokus tvrtke RINGER na sajmu bauma 2022 leži u brzim oplatnim rješenjima za zidove i stropove.
Kada je riječ o zidnim oplatama, na licu mjesta bit će predstavljeni provjereni sustavi Alu Master 
Stahl Master. Vezano uz lagane ručne oplate, bit će predstavljen System 2000 u svojoj aluminijskog izvedbi AL2000, kao i u čeličnoj izvedbi ST2000 s elementima veličine do 300 cm.

 Oplaćivanje brzinom zvuka

Međutim, jedan od prioriteta bit će naša brza oplatna rješenja za zidove i stropove. Kada je riječ o zidnim oplatama, u središtu pozornosti je jednostrana oplata Master PRO. Brzina sustava osmišljenog za 80kN/m² nedavno je potvrđena u neovisnom izvješću renomiranog Instituta za upravljanje vremenom i poslovno savjetovanje Bau u Neu-Isenburgu (Njemačka, www.betriebsberatung-bau.de). Master PRO pokazao se jednako brzim ili čak bržim u odnosu na ostale sustave u svim inačicama.

Daljnji naglasak je na brzoj i laganoj stropnoj oplati AluDEK. Potonju je također ocijenio Institut za upravljanje vremenom i poslovno savjetovanje. S izuzetkom jedne montažne inačice u kojoj je RINGER AluDEK bio jednako brz kao i sustav konkurencije, AluDEK se u svim kategorijama pokazao kao očito najbrži sustav. Čak i u usporedbi s drugoplasiranim, AluDEK je i dalje ostvario prosječno vodstvo od 10 %.*
AluDEK je stoga mjerilo svih stvari u području stropnih oplata i dostupan je za testiranje uživo na sajmu bauma.

Međutim, apsolutni vrhunac bit će predstavljanje našeg novog rješenja za oplaćivanje stropova velikih raspona. Sustav je beskompromisno razvijen u svrhu kompatibilnosti i učinkovitosti te predstavlja prekretnicu u području oplatnih rješenja tvrtke RINGER.

Radujemo se vašem dolasku u dvoranu B3/izložbeno mjesto 339.

 

< nazad​​​​​​​

Back to top