Oplata kod gradnje bez dizalice

 

Modernu gradnju srednjih i velikih objekata praktički je nemoguće zamisliti bez upotrebe dizalica. Uz pomoć dizalica možemo smanjiti broj radnika na gradilištu, osigurati lako i brzo premještanje velikih tereta, građevinskog materijala,... Ali šta učiniti kada korištenje dizalice nije moguće?

RINGER brine o stalnom razvoju naprednih rješenja koja omogućavaju laku i brzu gradnju. Takođe smo uložili mnogo svog znanja u razvoj sistema oplata koji su nezavisni od upotrebe dizalice. Napredni Ringer sistemi omogućavaju brzu gradnju, koja ne zahteva angažovanje skupe mehanizacije ili se mehanizacija može koristiti za druge radove na gradilištu.

Prednosti oplatnih sustava bez upotrebe dizalice uključuju:

Fleksibilnost i mobilnost: ručno postavljanje oplatnih sustava omogućuje veću fleksibilnost i mobilnost na gradilištu. Radnici mogu lako mijenjati i prilagođavati oplate prema potrebama projekta.

Smanjenje troškova: korištenje ručnog postavljanja oplatnih sustava može smanjiti troškove jer nema potrebe za najmom ili korištenjem dizalice. To može biti posebno korisno u manjim projektima s ograničenim proračunom.

Brza montaža i demontaža: ručno postavljanje oplatnih sustava može biti brže od upotrebe dizalice jer radnici imaju veću kontrolu nad procesom. To može smanjiti vrijeme izvođenja projekta i povećati produktivnost.

U kategoriju lakih oplatnih sistema koji su nezavisni od upotrebe dizalice možemo uvrstiti naše sisteme: zidnu oplatu ST2000, AL2000 i Alu Master i stropnu oplatu AluDEK,... Svi navedeni sistemi oplate su dizajnirani da omoguće jednostavno pomicanje i postavljanje oplate bez upotrebe dizalice. Unatoč činjenici da se u svim navedenim sistemima i najveći paneli mogu pomicati ručno, oplata je dovoljno čvrsta i stabilna te ima veliku nosivost, što sve zajedno omogućava brzu i kvalitetnu gradnju.

Zidna oplata Ringer ST2000

 Zidna oplata Ringer AL2000

 Zidna oplata Ringer Alu Master

 Stropna oplata Ringer AluDEK

RINGER oplatni sistemi su izuzetno fleksibilni i korisni za svaku građevinsku namjenu. U našoj ponudi možete pronaći različite zidne i stropne oplatne sisteme. Omogućavamo vam iznajmljivanje ili kupovinu oplate, a osim toga nudimo vam stručne savjete i besplatnu demonstraciju, kao i upoznavanje sa oplatnim sistemima i radom sa samom oplatom. Za sva dodatna pitanja uvijek smo Vam na raspolaganju.

 

< nazad​​​​​​​​​​​​​​

Back to top