Pokretne skele

Pokretne skele su prisutne u svim vrstama visinskih radova. Pokretna skela je pažljivo osmišljena konstrukcija koja kombinira sigurnost, funkcionalnost i iznimnu prilagodljivost pri radu na visini. Pokretna skela sastoji se od različitih komponenata koje utječu na njenu funkcionalnost. U nastavku ćemo vam brzo predstaviti nekoliko prednosti i karakteristika Ringer pokretnih skela.

Mobilnost: Ključna prednost pokretne skele je mobilnost. To je zapravo glavna razlika u usporedbi s klasičnom građevinskom skelom. Omogućuje jednostavno premještanje po gradilištu, skladištu ili gdje god se pokretna skela koristi.

Brza i jednostavna montaža: Pokretne skele su izuzetno jednostavne za montažu i demontažu. To štedi vrijeme i smanjuje potrebu za dodatnim troškovima rada.

Prilagodljivost: Pokretne skele se mogu prilagoditi različitim visinama ili zahtjevima. Modularni dizajn omogućava dodavanje ili uklanjanje komponenata prema zahtjevima projekta.

Sigurnost: Pokretne skele su opremljene sigurnosnim ogradama i drugim elementima koji osiguravaju najvišu razinu sigurnosti svih korisnika skele. Konstrukcija skele je stabilna i sigurna, a korisnicima skele omogućeno je i jednostavno i sigurno prelaženje između različitih visinskih razina.

Učinkovitost: Pokretne skele osiguravaju iznimno učinkovit rad. Skela se jednostavno i brzo premješta, omogućavajući praktički neprekidan rad.

Bez obzira na to kojom se djelatnošću bavi vaše poduzeće (građevinarstvo, industrija, organizacija događaja, drugi radovi na visini, ...), upotreba pokretne skele svakako je idealno rješenje gdje god vam je potrebna sigurna i mobilna konstrukcija za rad na visini. Ringer je već desetljećima vodeći ponuđač građevinskih skela koje slove kao kvalitetne, troškovno učinkovite i vrlo napredno osmišljene. Takve su i naše pokretne skele. Mogu se potpuno prilagoditi svim vašim zahtjevima. Ako trebate ponudu za pokretnu skelu, slobodno nas kontaktirajte.

 

 

< nazad​​​​​​​

Back to top