Rivestop - osiguranje vodonepropusnosti betona

U izgradnji nekih zahtjevnijih objekata, kao što su brane, barijere, skladišta, odlagališta opasnih tvari i sl. potrebno je osigurati vodonepropusnost betona kako bi se osigurala sigurnost okoline i same građevine. Pored zahtjevnijih građevina, vodonepropustnost betona želimo postići i kod izrade temelja, podruma itd..

Tvrtka Ringer oplate i skele sa svojim oplatnim sustavima brine za vrhunsku izvedbu svih vrsta betonskih konstrukcija. Na području osiguranja vodonepropusnosti betona proširili smo svoju djelatnost zastupanjem vrhunskog sustava Rivestop.

Rivestop je sustav za hermetičko brtvljenje otvora u betonu koji nastaju na mjestu spajanja oplatnih sustava. Rivestop omogućuje brtvljenje otvora na jednostavan i brz način, a moguće je brtvljenje do 420 otvora u samo jednom satu.
 
Sustav Rivestop je patentirana inovacija koja je već dobila brojne nagrade za svoje rješenje. Rivestop brtve zadržavaju nepromijenjena svojstva tijekom cijelog razdoblja uporabe, a uz to osiguravaju brtvljenje koje podnosi tlak do 8 bara. Uz pomoć posebnog alata, Rivestop brtve se jednostavno umetnu u otvor, gdje se brtva proširi do 50% svoje izvorne veličine i promjera, hermetički brtveći otvor. Brtva ostaje trajno mehanički rastegnuta i time osigurava vodonepropusnost otvora.

Rivestop je zastupljen u cijelom svijetu, a koristi se u mnogim svjetski poznatim i značajnim konstrukcijama. Uz sve vrhunske karakteristike sustava, koncipiran je na način da za rad ne trebate posebno obučene ili kvalificirane radnike.

Za sva dodatna pitanja u vezi Rivestop sustava uvijek vam stojimo na raspolaganju. Također, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz naše oplatne sustave i skele, kao i mogućnosti najma ili kupnje istih.

 

 

< nazad​​​​​​​

Back to top